ТОРТ НАПОЛЕОН СО ВСЕМИ СЕКРЕТАМИ | NAPOLEON TORTI HAMMA SIRLARI BILAN

0 Просмотры
Издатель
#ТортНаполеон#Торт#NapoleonTorti#
Рецепт:
Тесто:
Сливочное масло 400 гр
Мука 4 ст (по 160 гр) или 650 гр
Вода 150 мл
Яйцо 1 шт
Уксус 9 % 1 с.л.
Соль 1/4 ч.л.
Коржи выпекать при температуре 220 градусов по 7 минут
Заварной крем:
Яйца 2 шт
Сахар 1 ст
Мука 2 с.л.
Ванилин 1 ч.л.
Молоко 600 мл
Сливочное масло 110 гр
Сгущенное молоко 1 банка (380 гр)


Керак булган масалликлар:
Хамирига:
Ун 650 гр (4 стакан, хар бир стакан 160 гр)
Сариёг 400 гр
Совук сув 150 мл
Тухум 1 дона
Уксус 9 % 1 ош кошикда
Туз бир чимдим
Хамир музлатгичда камида 2 соат сакланади.
Коржлар духовкада 220 градусда 7 минут пиширилади.
Кремига:
Тухум 2 дона
Шакар 1 стакан
Ун 2 ош кошикда тула
Сут кайнок 600 мл
Ванилин 1 чой кошик
Сариёг 110 гр
Куюлтирилган сут 1 банка (380гр)
Категория
Десерт
Комментариев нет.